AddToAny

- Det blir Bygg Reis Deg neste år

- Det blir Bygg Reis Deg neste år
Styret i Bygg Reis Deg har vedtatt at neste års messe skal kjøres som normalt, 20-23 oktober 2021.
- Selv om situasjonen i samfunnet pr i dag er utfordrende har vi stor tro på at dette vil endre seg i løpet av de neste 11.måneder. Vi har signaler fra helsemyndighetene, som tilsier at samfunnet kan være tilbake i en normalsituasjon på det tidspunkt som Bygg Reis Deg er planlagt, sier styreleder Trond Hagerud i en pressemelding.

- Styret mener at byggenæringen har behov for å møtes og at Bygg Reis Deg som en fysisk møteplass er viktig å gjennomføre. Vi har sterk tro på at nete års arrangement er mulig å gjennomføre som planlagt. Vi følger selvfølgelig med på utviklingen, men nå ser vi lys i tunnelen og er sikre på at dette skal bli stedet hvor byggenæringen igjen kan møtes i 2021. Vi har lært oss nye måter å kommu

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Med tydelige bærekraftsambisjoner fornyer GK sitt visuelle uttrykk.
VVS Aktuelt 21.01.2021
Administrerende direktør i Linn Bad, Ragnhild Å. Larsen, bekrefter at Korona-året 2020 har vært et spennende år på mange måter.
VVS Aktuelt 21.01.2021
Etter at det den siste tiden har vært flere medieomtaler knyttet til prosjekteringen av sykehuset Hjelset, ønsker COWI å nyansere deler av fremstillingen av saken.
VVS Aktuelt 21.01.2021
Free Energy leverer varmeanlegget til Skanskas prosjekt Norra Vitsippan i Salem utenfor Stockholm.
VVS Aktuelt 20.01.2021
EPIC er Gustavsbergs nye serie med kraner for både baderom og kjøkken. Med sin flotte skandinaviske design er dette produkter som skaper inntrykk - som en episk naturopplevelse. Velg mellom blank krom, børstet messing eller matt svart.
VVS Aktuelt 20.01.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt