Baker og Konditor
02.10.2020
Koronapandemien har skapt en rekke nye trender. Noen av dem vil fortsette å påvirke baker- og konditorbransjen også etter at krisen er over.
TRENDRAPPORTEN Trends and insights - The next normal post covid-19 er utarbeidet av Bakels' trendspaner-gruppe i Sverige. Bakels er et internasjonalt selskap som leverer ingredienser og løsninger til bakerog konditorbransjen i mange land. Gjennom sin spaning har Bakels identifisert seks ulike koronaskapte trender som sannsynligvis har kommet for å bli, og som dermed vil påvirke bransjen vår også på sikt.
1) Økt fokus på hygiene
Pandemien har ført til en kraftig økning i folks generelle fokus på hygiene. Og dette fokuset vil forbli høyt også etter at koronavaksinen har kommet, tror Bakels trendspanere. I baker- og konditorbransjen, og i matindustrien generelt, har matsikkerhet og hygiene alltid vært viktig. Det nye nå, er at forbrukerne vil ha informasjon om hva som blir gjo
Gå til mediet1) Økt fokus på hygiene
Pandemien har ført til en kraftig økning i folks generelle fokus på hygiene. Og dette fokuset vil forbli høyt også etter at koronavaksinen har kommet, tror Bakels trendspanere. I baker- og konditorbransjen, og i matindustrien generelt, har matsikkerhet og hygiene alltid vært viktig. Det nye nå, er at forbrukerne vil ha informasjon om hva som blir gjo


































































































