AddToAny

Damesesongen for Team Naomi

Nå kjenner vi riggen, vi praktiserer en form, men vet at vi må øve mere trim. Men i mål er vi kommet - med noe. Om det kan bli bedre? Så absolutt.
Siv-Hege Aavik

Det som for fire sesonger siden startet med et lite opprop fra Anne i Nordstrand Blad og i sosiale medier, er nå blitt til forumgruppe, medlemsgruppe, skippergruppe, Instagram-konto og ikke minst mange nye dameseilere. I perioden har vi fått med over femti damer i båt, mange flere damer ved roret.

Vi er nå rundt 20 - 25 nye damemedlemmer som aktivt benytter seg av «Naomi», Expressen vi disponerer både sosialt, til trening og til regatta.

Forumgruppen på Facebook har rundt 100 medlemmer og i høst har det kommet flere nye seilere som har blitt med ut i «Naomi». Men vi ønsker at enda flere skal ta kontakt og bli med. Skippergruppen, de som kan ta ut «Naomi» alene, har foreløpig vært noe begrenset, men vi håper også denne skal vokse slik at vi får mange nok trygge og villige skippere som kan ta med seg mindre erfarne damer på sjøen. Team Naomi er ikke en kursgruppe, så minimalt med erfaring er ønskelig. Men noen av skipperene har likevel klart å tilby fire nybegynnerkurs det siste året etter ønsker i gruppa. Kurset består av teorikveld og en ettermiddag på «Naomi». Vi håper at dette er noe vi også får til fremover.

Ti klubbregattaer

Noen har vært mer aktive enn andre

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

For 15 år siden tittet danske Henrik Hansen på en brukt Granada 27, en båt populær i Danmark og i Norge. Den gangen måtte ut med ca 100 000 danske kroner for en slik båt.
SEILmagasinet 28.09.2023
Idag har det vært lette vinder over Sardiniakysten og resultatene fra Gullpokalen er snudd opp ned. Best gikk det for Kristian Nergaard, Johan Barne og Trond Solli-Sæther som med to 2.
SEILmagasinet 27.09.2023
Det er 22 båter nominert til Årets båt i Europa, og ti av dem er samlet i La Rochelle, Frankrike. Her blir det en interessant samling av nyheter, båter du kan lese mer om i tiden fremover.
SEILmagasinet 27.09.2023
Den populære Waka Waka-sommerleiren på Steilene over seks uker har også hatt stor aktivitet.
SEILmagasinet 27.09.2023
Eivind Melleby og mannskapet Joshua Rivkin (USA) er bortskjemt med topplasseringen i VM for Starbåter. I de siste verdensmesterskapene har duoen gull, sølv og bronsemedaljer fra henholdsvis 2017, 2018 og 2019.
SEILmagasinet 26.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt