AddToAny

Da er vi i gang med landsmøteperioden 2021-2025Musikk fra de gode gamle dagene

Da er vi i gang med landsmøteperioden 2021-2025Musikk fra de gode gamle dagene
Nytt styre er på plass, men fysisk møte på denne siden av sommeren må vi se langt etter. Den teknologiske verden har heldigvis blitt en god erstatter. Jeg er derfor sikker på at det nye styret skal ta gode og sikre vedtak.
Jeg må innrømme at det har vært ganske annerledes å planlegge et landsmøte digitalt, sammenlignet med når vi hadde møtene fysisk, men med gode kollegaer og samarbeidspartnere, fikk vi det til. Etter tilbakemeldingene å dømme, var det lett å følge dirigentene og sakene.
Vi skulle selvfølgelig veldig gjerne vært på Sundvolden, slik det opprinnelig var planlagt, men det er ikke hvor vi er som er viktig, men hvem vi er sammen med. På det digitale landsmøtet var vi femti personer spredt rundt hele landet, på hver sine skjermer. Tretti delegater med stemmerett, og tjue medlemmer og gjester.

Ambisiøs handlingsplan og nytt navn ble vedtatt under landsmøtet
Framover skal vi blant annet skal ha spesielt fokus på «hensiktsmessig oppgavedeling mellom yrkesgrupper, og at det skal være tilstrekkelig med antall lære- og praksisplasser». Dette får vi kun til om vi sprer informasjon om helsefagarbeiderens kunnskap og ferdigheter i jobben. Vi har derfor sagt at møte med lokale og sentrale politikere er en av tiltakene. Samtidig som vi markedsfører en AFI (arbeidsforskningsinstituttet) rapport, hvor det kartlegges arbeidsgivers utnyttelse av helsefagarbeiderens samlede kompetanse. Det må være slik, at etter en yrkesfaglig høyere utdanning må arbeidsoppgavene
Gå til mediet

Flere saker fra Helsefagarbeideren

Helsefagarbeideren 24.05.2021
Helsevesenet trenger flere medarbeidere med kompetanse på psykisk helse og rus, fordi stadig flere personer har sammensatte lidelser.
Helsefagarbeideren 24.05.2021
Ifølge regelverket skal fagprøven tilpasses den praksisen som kandidaten har hatt. Er det da riktig at dem som jobber med miljøarbeid i bolig prøves i stell?
Helsefagarbeideren 24.05.2021
Et nytt e-læringskurs skal bidra til gode mat- og måltidsopplevelser for eldre som bor hjemme og eldre som bor på sykehjem.
Helsefagarbeideren 24.05.2021
Det går fint an å lage turnus på hele stillinger og samtidig slippe å jobbe mer enn hver tredje helg. Bare spør dem på Sandsli bo- og aktivitetssenter.
Helsefagarbeideren 24.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt