Magasinet for fagorganiserte
24.01.2020
Anja Bjørstad er kokk på Quality Airport Hotel i Stjørdal. Hun er veldig fornøyd med at de har byttet ut klor og andre sterke kjemikalier med ozonvann.
STJØRDAL: God hygiene er veldig viktig for helsa og arbeidsmiljøet. Det vet folk i helsevesenet og folk i hotell- og restaurantfagene. I stedet for å vaske hendene med såpe og alkoholbaserte desinfeksjonsmidler, kan springvannet tilsettes ozongass.
VASKER KNIVER OG FJØLER
Quality Airport Hotel i Stjørdal har koblet ozongass til springene på kjøkkenet og kokk og klubbleder Anja Bjørstad er veldig fornøyd med det. I springvannet vasker de hendene sine og kniver og skjærefjøler, og de slipper å bruke vaskemidler. Det blir like rent for bakterier som ved bruk av kjemikalier.
De har også ozon koblet
Les opprinnelig artikkelVASKER KNIVER OG FJØLER
Quality Airport Hotel i Stjørdal har koblet ozongass til springene på kjøkkenet og kokk og klubbleder Anja Bjørstad er veldig fornøyd med det. I springvannet vasker de hendene sine og kniver og skjærefjøler, og de slipper å bruke vaskemidler. Det blir like rent for bakterier som ved bruk av kjemikalier.
De har også ozon koblet