Baker og Konditor
11.11.2016
Jeg fikk en fornemmelse med en gang da jeg så listene med regnskapstall for 2015: Det så bedre ut enn tidligere. Jeg tok noen stikkprøver og så på resultatene fra 2015 sammenlignet med 2014. Flere av mine stikkprøver viste en positiv resultatutvikling.
Og når vi gikk grundigere til verks, så ble dette bekreftet. Omsetningen i bransjen har økt og ikke minst har resultatene blitt bedre. Sistnevnte er helt nødvendig for at bransjens skal være levedyktig i årene fremover.
Jeg snakket nylig med en leverandør av sjømat til dagligvarebransjen. Han kunne fortelle om en endring i holdningene til de store dagligvareaktørene. Selvsagt skal det være lavest mulig pris, men som leverandør får de nå spørsmål om hvilken pris de må ha
Gå til medietJeg snakket nylig med en leverandør av sjømat til dagligvarebransjen. Han kunne fortelle om en endring i holdningene til de store dagligvareaktørene. Selvsagt skal det være lavest mulig pris, men som leverandør får de nå spørsmål om hvilken pris de må ha