AddToAny

Bra start for KVEITEMJØL

Bra start for KVEITEMJØL
Nils Olav Heggdalsvik og Trude Beate Brendehaug har fått en god start med sitt nye bakeri Kveitemjøl på Aker Brygge.
OMSTENDIGHETENE var tøffe da håndverksbakeriet åpnet dørene i april i år. Tiltakene rundt smittevern var på sitt tøffeste, og mange i bransjen fikk store problemer. Heggdalsvik og Brendehaug startet forsiktig og har siden da lagt sten på sten.
- Sommeren har vært grei, det har vært veldig bra salg på solskinnsdager, men labert på regndager, som det jo var en del av i sommer. Men vi ser nå i august at omsetningen øker når folk er tilbake på jobb, forteller Nils Olav Heggdalsvik.

Fag i fokus
Produktene er preget av at det står to fagfolk med landslagserfaring bak. Brødene bakes av bakermester Heggdalsvik på surdeig, topp råvarer og modnes lenge i kjølige omgivelser. Søtbaksten står baker og konditor Brendehaug for. Hun lager også kjevlet bakst med en rekke utradisjonelle smaker, som utfordrer det tradisjonelle smaksbildet og vinner nye kunder.
- Vi skal være et bakeri med et produktutvalg slik vi ønsker at et kvalitetsbakeri skal være. Vi gjør ikke dette for å tjene mye penger, vi gjør det fordi vi br
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

Baker og Konditor 02.10.2020
MILJØ OG BÆREKRAFT står stadig høyere på dagsorden i alle deler av samfunnet, ikke minst hos forbrukeren. Det setter store krav til alle som skal levere varer og tjenester.
Baker og Konditor 02.10.2020
STORE ENDRINGER: Bakehuset har det siste året lagt ned betydelige ressurser i å oppgradere og fornye brødsortimentet sitt. Nå har de lansert to nye brødserier med til sammen 12 nye varianter.
Baker og Konditor 02.10.2020
TRADISJONEN TRO: Verdens brøddag markeres 16. oktober. Dagen er markert i Norge i mange år på ulike måter, både av BKLF, Opplysningskontoret for brød og korn og andre aktører.
Baker og Konditor 02.10.2020
SJOKOLADEKULE MED EARL GREYMELK 125 g helmelk 2 poser Earl Grey 3 gelatinblad (200 bloom), lagt I vann og klemt, dvs. 6 g 200 g lys sjokoladekuvertyr (Équatorial - Valrhona) 300 g kremfløte
Baker og Konditor 02.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt