AddToAny

- Bra for Moelven - og for skogeierne

- Vi har vært opptatt av å finne en løsning som både er til Moelvens og til skogeiernes beste og det var viktig å få i gang en prosess rundt eierskapet. Og jeg må be om respekt for at noen av oss har litt ulike roller.
Også de andre styremedlemmene i Skogeierforbundet skal ivareta interessene til sitt eget andelslag, sier Olav Veum.

Veum er som kjent styreleder både i AT Skog og Skogeierforbundet. Han forstår at enkelte har vært forundret over at AT Skog gikk sammen med Viken Skog i selskapet Skog Hold Co for å kjøpe Eidsivas aksjer i Moelven, og dermed sørge for at dette selskapet sammen med Viken Skog og AT Skog fikk aksjema

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Det sa landbruks og matminister Olaug Bollestad da hun besøkte skogen på Losby Bruk i Lørenskog onsdag denne uka.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Landkreditt kjøper alle aksjene i Koppang Landbruks- og næringsmegling AS og går dermed inn i markedet for eiendomsmegling. - Vi skal være ledende på megling av landbrukseiendom.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Fra å være en del av en 60 prosents eierblokk i Moelven, bestående av tre skogeierandelslag, via en kort fase med en mindretalls aksjepost på 41 prosent, har nå Glommen Mjøsen 71 prosent av aksjene i Moelven. Og med plikt til å tilby kjøp av de resterende 29.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Gjødsling er som kjent det tiltaket som gir raskest effekt på skogens CO2-opptak. Derfor ble det innført tilskudd på skoggjødsling som klimatiltak på statsbudsjettet for 2016. Statstilskuddet har blitt opprettholdt til nå - også for 2020 gis det inntil 40 prosent tilskudd til gjødsling. Og resten av kostnadene kan dekkes med skogfond.
Norsk Skogbruk 19.02.2020
Kristoffer Græsli (28) er ansatt i Allskog som skogbruksleder i Steinkjer. Græsli har en bachelor i skogbruk fra Evenstad og kommer fra stillingen som skogbruksrådgiver for Holmestrand kommune.
Norsk Skogbruk 19.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt