AddToAny

- Bra for Moelven - og for skogeierne

- Vi har vært opptatt av å finne en løsning som både er til Moelvens og til skogeiernes beste og det var viktig å få i gang en prosess rundt eierskapet. Og jeg må be om respekt for at noen av oss har litt ulike roller.
Også de andre styremedlemmene i Skogeierforbundet skal ivareta interessene til sitt eget andelslag, sier Olav Veum.

Veum er som kjent styreleder både i AT Skog og Skogeierforbundet. Han forstår at enkelte har vært forundret over at AT Skog gikk sammen med Viken Skog i selskapet Skog Hold Co for å kjøpe Eidsivas aksjer i Moelven, og dermed sørge for at dette selskapet sammen med Viken Skog og AT Skog fikk aksjema

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Å skjære ned rødhyll på hogstflater har en ytterst kortvarig effekt. Og bladsprøyting må eventuelt skje i løpet av noen få uker i august og september, etter at granplantenes strekningsvekst er over.
Norsk Skogbruk 25.09.2020
- Dette er et komplekst tema, men Statskog ønsker i størst mulig grad å bruke lokal arbeidskraft i våre skoger, svarer Statskogs direktør Gunnar Lien på kritikken fra Ljørdalen.
Norsk Skogbruk 24.09.2020
Trysil kommuneskoger eier et areal på 640.000 dekar. Til å drive dette har det vært en villet politikk å bruke lokal arbeidskraft - i alle år. I dag sysselsettes ti mann i området med skogkultur og skogsdrift.
Norsk Skogbruk 24.09.2020
Hele Ljørdalen er statseid, men Statskog byr ikke på en eneste lokal arbeidsplass. På andre siden av åsen har Trysil Kommuneskoger 10 tryslinger i arbeid - som resultat av en bevisst politikk.
Norsk Skogbruk 24.09.2020
SKOGBRANN ER BLITT valgkamp i USA. Landet opplever stadig hyppigere og heftigere skogbranner i sine tørreste områder på vestkysten. Nå kappes presidentkandidatene om å ta eierskap til katastrofen.
Norsk Skogbruk 23.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt