AddToAny

Borte bra, men hjemme(t) best

Vi blir eldre, og lever lengre. Hvordan kan vi fortsette å bo hjemme lengst mulig, og er vi egentlig klare for at eksempelvis Posten kan låse seg inn i hjemmet vårt?
Linda Ørstavik Öberg. Foto: Carsten Pihl.

Bilde: Debattdeltagere Marte Klouman, Daglig leder i Netthandelsskolen, Tone Wille, Konsernsjef i Posten Norge, Sigve Brekke, Konsernsjef i Telenor og Morten Andreas Meyer, Generalsekretær i Huseierne.

Digitaliseringen av samfunnet gir muligheter til nye typer tjenester i hjemmet, men hvilke tjenester vil vi ha levert hjem og hvem vil vi ha dem av? Unge i tidsklemma handler på nett, mens de eldre først og fremst trenger praktisk hjelp.

På postens debatt på Arendalsuka i dag, minner generalsekretær i Huseierne, Morten Andreas Meyer, oss på at folk flest er opptatt av de små tingene i hverdagen.

- Vår egen undersøkelse som vi gjorde i fjor høst i samarbeid med Pensjonistforbund

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Styrene må godta de nye reglene om at det er lov å leie ut leiligheter i sameier og borettslag. Men Huseiernes advokat Annita Magnussen har noen tips til hvordan styrene bør sørge for en viss oversikt.
Hus & Bolig 29.01.2020
Å ta vare på det vi har og å få det til å vare så lenge vi kan var et ideal som nå er på vei tilbake. Kjøkken er ikke et unntak. Det kan kanskje være ditt grønne bidrag i år?
Hus & Bolig 29.01.2020
Du får fradrag for kostnadene til utleie når du leier ut skattepliktig. Samle kvitteringene nå, så har du alt klart til skattemeldingen i mars og april.
Hus & Bolig 27.01.2020
Festglade feriegjester som kommer og går kan være koselig, men kanskje ikke om de dominerer bomiljøet fullstendig. Nå skal det bli lettere å ivareta et godt bomiljø og vanskeligere å spekulere i korttidsutleie.
Hus & Bolig 23.01.2020
Hvordan kan du bo litt grønnere? I mange tilfeller kan du spare både miljø og penger på å legge om på vanene.
Hus & Bolig 21.01.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt