AstmaAllergi
08.10.2021
Det beste som finnes, er det du ikke ser. Under bakken vokser smaken av høsten. Akkurat nå er de på sitt aller beste.
Lapskaus 1 stk. svineknoke 4 stk. gulrøtter 500 gr. mandelpoteter 250 gr. sellerirot 350 gr. kålrot %% stk. purre Vann Salt og pepper
Dekk svineknoken med vann og kok opp. La den deretter trekke ved 90 grader i tre til fire timer til du ser kjøttet slippe benet.
Du har god tid til å kutte grønnsakene i små terninger mens du venter.
Dekk grønnsakene med vann og kok dem lett møre.
Tøm ut halvparten av vannet.
La svineknoken
Gå til mediet Dekk svineknoken med vann og kok opp. La den deretter trekke ved 90 grader i tre til fire timer til du ser kjøttet slippe benet.
Du har god tid til å kutte grønnsakene i små terninger mens du venter.
Dekk grønnsakene med vann og kok dem lett møre.
Tøm ut halvparten av vannet.
La svineknoken