SKOG
10.10.2017
Jeg vil anbefale at alle grove sener og trevler skjæres bort før oppmaling. Det gir en renere deig, som er mye triveligere å jobbe med ved kjøkkenbenken.
Sluttproduktet, på tallerkenen, blir da også mer delikat og appetittlig. Kjøtt som males opp trenger ikke å mørnes slik som de større stykkene. Bindevevet, som brytes ned under mørning, hjelper til å holde fasong og saftighet i burgere, karbonader og kjøttkaker. Hvis du planlegger å male opp alt kjøtt fra for eksempel bog og/eller side, er det ingen grunn til å la dette modne ferdig sammen med rygg og bakpart.
Pakkene med kvernet kjøtt, som ligger i fryseren, byr på mange muligheter til kreativ matlaging. Det er ingen kardinalsynd å bruke det til pizza, gryte eller taco, men jeg er selv svak for bruksområder som fremhever
Gå til medietPakkene med kvernet kjøtt, som ligger i fryseren, byr på mange muligheter til kreativ matlaging. Det er ingen kardinalsynd å bruke det til pizza, gryte eller taco, men jeg er selv svak for bruksområder som fremhever