AddToAny

BIDRA TIL et sunnere kosthold

To tredjedeler av den norske befolkningen ønsker å gjøre noe med spisevanene sine. Dette kom frem i den nasjonale kostholdsundersøkelsen som ble publisert i oktober i fjor. Her ser vi at forbrukerne har blitt mer bevisste på kostholdet og ønsker å ta aktive grep. Hvilken rolle kan baker- og konditorbransjen ta i dette arbeidet?
BRANSJEN KAN BIDRA
Kostholdsundersøkelsen vise at nordmenn ønsker seg et sunnere kosthold, og bransjen kan være med å bidra til at forbrukerne får tilbud om sunnere varer når de handler bakevarer.

I undersøkelsen sier 62 prosent at de har gjort endringer mot et mer bærekraftig og miljøvennlig kosthold de siste tre årene. Og det å spise bærekraftig henger sammen med det å spise sunt. Dette er noe bakerbransjen kan profilere seg på. Mange av våre produkter har store ernærings- og helsemessige fordeler, i tillegg til å være bærekraftige.

Drahjelp av myndighetene og andre aktører Bransjen vår har de siste årene hatt en større bevissthet på grove og s
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

BAKEREN OG KONDITOREN er ikke de som bruker de største ordene og slår hardest på trommene. I Porsgrunn har Fredrik Lønne i det stille blandet fullkorn i nesten alle produkter.
Baker og Konditor 19.02.2022
Baker Brun i Bergen flytter produksjonen fra Damsgård til et nytt produksjonsbygg på Espehaugen ved Flesland. Bygget er 2800 kvadratmeter og blir skreddersydd for Baker Brun.
Baker og Konditor 19.02.2022
Marte Eriksen (34) har flyttet fra hjembyen Kongsberg til Tinn og jobber nå som baker og konditor hos Austbygde bakeri. Nylig ansatte også bakeriet egen kokk.
Baker og Konditor 19.02.2022
Baker og Konditor 19.02.2022
Astrid Henriksen vil gjøre hjemmebakeriet til levebrød. I Frogn i Akershus har hun startet «Kjøkkenet på Hauer». Her baker hun med surdeig, bruker gode råvarer og lang tid. Slikt blir det godt brød av.
Baker og Konditor 19.02.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt