Baker og Konditor
11.12.2020
SIDEN 2011 har Mette Ulrichsen drevet Håndverksbakeriet i Drøbak. Hun har åpnet - og stengt flere utsalg i løpet av denne perioden, mens produksjonen alltid har ligget på samme sted, i Drøbak.
I august 2020 åpnet Ulrichsen sine splitter nye produksjonslokaler i Vestby. De ansatte har gått fra 80 kvadratmeter i Drøbak til om lag 600 kvadratmeter i de nye lokalene.
Mye større plass
- Det er stor forskjell å jobbe i de nye lokalene kontra våre gamle i Drøbak. Nå har vi bedre plass til alt og de ansatte er meget godt fornøyd med de nye lokalene, sier Ulrichsen.
En del av utstyret ble tatt med fra det gamle bakeriet i Drøbak, men det meste er helt nytt.
Ulrichsen, som har yrkesbakgrunn som revisor, har hele tiden vært opptatt av at Håndverksbakeriet er et langtidsprosjekt, og hun har alltid hatt fokus på økonomien i bedriften.
- Vi er en bedrift som skal være økonomisk bærekraftig, og vi vil ha et sted hvor det er godt å jobbe. Det mener jeg vi har fått til. Vi har veldig stabil arbeidskraft, her er det veldig liten utskifting av ansatte. Jeg regner med at folk blir her fordi de har det bra på jobb.
- Så er vi op
Gå til medietMye større plass
- Det er stor forskjell å jobbe i de nye lokalene kontra våre gamle i Drøbak. Nå har vi bedre plass til alt og de ansatte er meget godt fornøyd med de nye lokalene, sier Ulrichsen.
En del av utstyret ble tatt med fra det gamle bakeriet i Drøbak, men det meste er helt nytt.
Ulrichsen, som har yrkesbakgrunn som revisor, har hele tiden vært opptatt av at Håndverksbakeriet er et langtidsprosjekt, og hun har alltid hatt fokus på økonomien i bedriften.
- Vi er en bedrift som skal være økonomisk bærekraftig, og vi vil ha et sted hvor det er godt å jobbe. Det mener jeg vi har fått til. Vi har veldig stabil arbeidskraft, her er det veldig liten utskifting av ansatte. Jeg regner med at folk blir her fordi de har det bra på jobb.
- Så er vi op