AddToAny

Bakerbransjen blir mer differensiert

Bakerbransjen blir mer differensiert
Stadig nye små håndverksbakerier lager produkter som er unike på både smak og utseende. Ofte lages produktene på råvarer uten den store kommersielle interessen. Dette er med på å skape større forskjeller mellom aktører og gir forbruker et større utvalg av produkter.
URKORN OG SURDEIG er blitt mer og mer vanlig i norsk bakerbransje de senere årene. Det var de små håndverksbakeriene som var først ute, men de store dagligvareeide bakeriene har den senere tid også fulgt opp.
For igjen å skille seg ut fra de store, ser vi konturene av endret råvarebruk hos de mindre bakeriene, nettopp for å kunne tilby produkter som har det lille ekstra både på smak og utseende.

Må skille seg ut
- Mange mindre bakerier leter etter råvarer som kan gi deres produkter noe ekstra, både smaksmessig og en historie bak produktet. De leter dermed etter de mindre møllene som kan tilby råvarer med slike egenskaper. Dette er nok naturlig i en bransje der man har et behov for å skille seg ut og kunne tilby kvalitetsprodukter som ku
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt