AddToAny

- Alt blir tydeligere

- Alt blir tydeligere
- Nedstengningen har nok gjort at mange har tid til å kjenne etter hvordan man har det. Det kan være første gang man har kjent på ensomheten, sier Terje Reed i Mental Helse Ungdom.
- Når man ikke har noe å gjøre, har man ingenting å avlede psykisk smerte med. Mange gjør mye for å holde smerten på avstand, ved �
Les mer

Flere saker fra Psykisk helse

Den siste tiden har jeg følt at det er en slags skjerm mellom meg selv og andre, eller at jeg ikke er med i verden. Når jeg ser meg i speilet vet jeg jo at det er meg, men det er akkurat som om det er en annen, en helt fremmed. Er dette vanlig?
Psykisk helse 07.06.2021
Mange barn gleder seg til å begynne på skolen. Det er også denne forventningen de møter hos voksne. Hva med barna som ikke er glade?
Psykisk helse 31.05.2021
- Sorgen trenger ikke å være så voldsom av seg, den kan være sammensatt av både lyse og mørke følelser. Det må være lov å sørge på sin egen måte, sier Aasne Linnestå. - Dette er ingen pandemiroman, understreker Aasne Linnestå.
Psykisk helse 28.05.2021
Jeg er nok ikke den eneste som stod under fyrverkeriet i det klokken tikket 00.00, og ønsket 2020 velkommen med åpne armer. Det magiske året, som skulle bli mitt år.
Psykisk helse 17.05.2021
Omgivelsene og betingelsene våre, som økonomien, er viktig for lykke, mener forsker Ragnhild Bang Nes, som har gitt ut boken Lykkekuren. - Jeg blir provosert når noen snakker om «fattigdomslykke» sier hun.
Psykisk helse 10.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt