AddToAny

Allright på Askerholmen

Allright på Askerholmen
Butikktesterne i Spirit Gruppen la handleturen til Askerholmen, og fant en hyggelig og godt merket butikk.
Extra Askerholmen ligger like utenfor Asker sentrum. Området består av en del bebyggelse og noen kontorer i nærområdet. Butikken har egen parkering rett utenfor med én times gratis parkering.

Det er ingen andre dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet, men det er ikke veldig langt til neste butikk.Fasade/inngang Inngangspartiet er ryddig og fint, med plakater i egne rammer samt enkelte produkter utenfor og rett innenfor inngangen.

Det første området man kommer til er et åpent område med blant annet panteautomat, gulveksponeringer og kasser. Hele området er ryddig, og skaper et godt førsteinntrykk. Det er rigget en stor chipseksponering her, som er velfylt og som skaper stor stoppeffekt. Det eneste vi fant å pirke på her var et «Skolestart»-display rett ved inngangsportene som var ganske utplukket.Sortiment/varepresentasjon Butikken har en fin størrelse og et bra vareutvalg. Første avdeling innenfor portene er som vanlig nonfood, som i denne butikken ikke er altfor stor. Det var litt varierende varetrykk her, men oppleves ikke så rotete som det ofte kan bli i en slik avdeling.

Varetrykket i resten av butikken oppleves som bra, og vi finner få hull i h
Gå til mediet

Flere saker fra Dagligvarehandelen

352 ansatte i Felleskjøpet Agri gikk ut i streik tirsdag morgen. Streiken fører til stans ved kraftfôrfabrikken på Kambo i Moss og reduserte kraftfôrleveranser.
Dagligvarehandelen 17.09.2019
En ny undersøkelse gjennomført av Økologisk Norge viser at det er viktigere for øko-bevisste forbrukere at frukt og grønnsaker er økologiske enn at de er produsert i Norge.
Dagligvarehandelen 17.09.2019
- Nå er «babyen» min endelig ute, dette er utrolig stort, sier treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand, alias Funkygine.
Dagligvarehandelen 17.09.2019
Nokas, som frem til 2010 var Vakt Service, får nytt navn. Unntaket er kontanthåndteringen som fortsatt skal hete Nokas.
Dagligvarehandelen 17.09.2019
Spekter og ansatte i Felleskjøpet Agri møttes mandag hos Riksmekleren, som klokka 3 natt til tirsdag konstaterte at partene står for langt fra hverandre.
Dagligvarehandelen 17.09.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt