AddToAny

7 tips til en ryddig garasje

7 tips til en ryddig garasje
Er du av dem som setter ting inn i garasjen til det blir så fullt at du mister oversikten? Vi er nok mange. En ryddig garasje er tid spart, og vi gir deg tipsene!
Kari Gjertrud Dølgaard

Våren er her, selv om den kanskje ikke har fått fotfeste i alle deler av landet, og garasjen er ofte stedet hvor vi leter etter redskapene eller tingene vi trenger til forskjellige vårlige sysler.

Ved å få system på alt du oppbevarer der, gjør du det enklere for deg selv, og vil sannsynligvis oppdage at du sparer mye tid og får mere plass. Dette er våre tips:

1 Tøm den

Sjekk værmeldingen og sett av en dag eller to til prosjektet. Det første du bør gjøre er å tømme garasjen helt slik at du får oversikt.

Kanskje innser du at det vil ta litt mer tid? Ha derfor en presenning for hånden slik at du kan dekke til tingene i fall det kommer noen regnbyger.

2 Sorter

Sorter alt etter bruksområde: Hageredskaper, håndverktøy, maleutstyr, sport, fritid og leker.

Noe kan kanskje kastes, noe vil du beholde, men kanskje finner du også noe du kan selge?

Når alt er sortert, finner du kanskje ut at det er en del ting du kan selge?

Oppbevarer du også hagemøblene i garasjen, så skal de sikkert ut til 17. mai, men ha dem i tankene og finn ut hvor de skal

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Også i år vil mange tilbringe store deler av sommeren hjemme, og mange ønsker å ta seg et bad i egen hage. Men få tenker på sikkerheten før de gjør om bakhagen til et vannparadis med sklier, bobler og litervis med vann.
Hus & Bolig 21.06.2021
Er du ny i styret i borettslaget eller sameiet? Da kan det være lurt å sette seg litt inn i hvilket ansvar og hvilke oppgaver du har. Vi har fått tipsene du trenger fra advokat Anders Leisner i Huseierne, som er ekspert på styrearbeid.
Hus & Bolig 18.06.2021
251 kommuner har eiendomsskatt på bolig i 2021 viser nye tall fra SSB. Her er oversikten over alle kommunene og hvordan eiendomsskatten er i disse kommunene i 2021.
Hus & Bolig 16.06.2021
RENTEBAROMETER: Den beste banken på rentebarometeret har blitt dårligere og setter opp renten mens andre setter den ned. Dessverre slik vi spådde. Her er de beste rentene på boliglån i juni 2021.
Hus & Bolig 15.06.2021
En ny forskrift bestemmer hva som skal være med i en tilstandsrapport som brukes ved salg av bolig.
Hus & Bolig 11.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt