AddToAny

400 arbeidsplasser skal bort i TINE

Vi tillitsvalgte for de ansatte i TINE har i den siste tiden fulgt med stor spenning debatten som har pågått rundt vår arbeidsgiver og våre arbeidsplasser.
Det er nok ikke alle som vet at TINE består av i alt 34 små, mellomstore og store anlegg spredt rundt om i hele Norge, og TINE er faktisk garantisten for at det er både arbeidsplasser og bosetting flere steder i distrikts-Norge.
Det er ikke til å legge skjul på at det er mange av våre kollegaer og deres familier som i disse dager er urolige for sin fremtidige jobbsituasjon, og vi er urolige for om denne debatten har gjort vondt verre.
De flest
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

«Alle» advarte mot at det ville komme en pandemi. Men ingen land var forberedt. «Alle» har også advart mot andre kriser som med stor sikkerhet vil ramme med dramatiske konsekvenser for mennesker og samfunn. Lite tyder på at vi er bedre rustet til å møte dem.
NNN-arbeideren 01.05.2020
I NNN arbeideren nummer 1-2020 diskuterer Erik Hagen og leder Anne Berit Aker Hansen fordeler og ulemper med ny organisering av NNN.
NNN-arbeideren 01.05.2020
NNN-arbeideren 01.05.2020
LO er kritisk til kunnskapsgrunnlaget i rapporten Klimakur 2030 også når det gjelder matindustrien og sjømatnæringen.
NNN-arbeideren 01.05.2020
Kronprins Haakon ba om å møte LO og NHO - de to sentrale partene i trepartssamarbeidet som han lovpriser.
NNN-arbeideren 01.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt