Baker og Konditor
27.01.2017
Pizzasjef i Lofthus Samvirkelag, Eirik Sevaldsen, er juryformann under NM i pizza som arrangeres i februar. For å vinne kreves det perfeksjon i alle ledd.
Det nytter ikke å komme med perfekt topping og smakssammensetning, hvis deigen er svak. Dårlige smaker på topp vil trekke ned, selv om bunnen skulle være perfekt. I NM i pizza er det helheten som teller og juryformannen vil slå ned på slurv.
- Altså, pizza er en helhet og alt skal være samstemt for at den skal bli god. I utgangspunktet kan man toppe en pizza med hva som helst som smaker godt, men djevelen ligger i detaljene. Det vil si at hvis to ting som er gode hver for seg, ikke trenger å fungere sammen. Smakene må sitte og sammen med bunnen utgjøre en total sm
Gå til mediet- Altså, pizza er en helhet og alt skal være samstemt for at den skal bli god. I utgangspunktet kan man toppe en pizza med hva som helst som smaker godt, men djevelen ligger i detaljene. Det vil si at hvis to ting som er gode hver for seg, ikke trenger å fungere sammen. Smakene må sitte og sammen med bunnen utgjøre en total sm