Baker og Konditor
27.01.2017
Møt bransjefolk, få med de siste trendene, gå på foredrag og se spennende konkurranser live. SMAK 2017 er rett rundt hjørnet.
SMAK 2017 arrangeres 7. - 10. februar 2017 på Norges Varemesse, Lillestrøm. Messen er Nordens ledende møteplass i sitt slag og skal vise frem det nyeste innen temaområdene mat & drikke, maskiner & utstyr, IT & teknologi, interiør & design og øl, vin & brennevin.
Topp foredrag
Messen har satt sammen et foredragsprogram som er tidsaktuelt og inspirerende på tvers av bransjene. Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth skal snakke om lederskap inn i den digitale tidsalder. Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, skal fortelle om hvorfor hun tror reiseliv vil bli en av de nye sysselsettingsmotorene etter oljealderen. Av andre inspiratorer finner vi blant annet kokk Arne Brimi, kategorisjef i Norgesgruppen Jonas Werner Andersen, Anne Grete Haugen i Matvett og Ole Petter Nyhaug i Opinion.
Konkurranser og seminar
I baker- og konditorbransjens egne bransjekonkurranser NM Årets Konditor og Årets Ung Konditor, avholdes torsdag 9. februar. Norges flinkeste konditor og beste unge konditor
Gå til medietTopp foredrag
Messen har satt sammen et foredragsprogram som er tidsaktuelt og inspirerende på tvers av bransjene. Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth skal snakke om lederskap inn i den digitale tidsalder. Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, skal fortelle om hvorfor hun tror reiseliv vil bli en av de nye sysselsettingsmotorene etter oljealderen. Av andre inspiratorer finner vi blant annet kokk Arne Brimi, kategorisjef i Norgesgruppen Jonas Werner Andersen, Anne Grete Haugen i Matvett og Ole Petter Nyhaug i Opinion.
Konkurranser og seminar
I baker- og konditorbransjens egne bransjekonkurranser NM Årets Konditor og Årets Ung Konditor, avholdes torsdag 9. februar. Norges flinkeste konditor og beste unge konditor