Bondebladet
12.09.2024
Elisabeth Fagerland dyrker grønsaker i Rennebu. No er ho klar med «Sesongkokeboka».
Det er ei nyttig kokebok med enkle og spennande kvardagsretter frå heile verda, laga med norske, kortreiste grønsaker i sesong, skriv Bondens marked.
Mange småskalaprodusentar dyrkar grønsaker folk veit lite om og dermed veit ikkje kundane korleis desse kan brukast, forklarer Elisabeth Fagerland.
- Vi er mange produsentar som har opplevd dette. Kundane veit ikkje korleis dei kan bruke nye grønsaker i ulike rettar. No har vi samla mange, g
Gå til medietMange småskalaprodusentar dyrkar grønsaker folk veit lite om og dermed veit ikkje kundane korleis desse kan brukast, forklarer Elisabeth Fagerland.
- Vi er mange produsentar som har opplevd dette. Kundane veit ikkje korleis dei kan bruke nye grønsaker i ulike rettar. No har vi samla mange, g