Dagligvarehandelen
29.09.2020
Det er en lang og kronglete vei Kristoffer Jensen har gått før han endelig kunne kalle seg butikkslakter.
Oppsigelse av lærlingekontrakten, stryk på selve prøven og et par mislykkede tester tok imidlertid ikke motet fra den kjøttinteresserte unggutten.
Ville bli kokk
Kenneth tok restaurant- og matfaglinjen på videregående skole. Målet den gang var å bli kokk.
- Men under skolegangen ble jeg stadig mer opptatt av å jobbe med kjøtt. Jeg ble inspirert av en lærer som var utdannet pølsemaker. Hun lærte oss mye blant annet om utbening og annen behandling av kjøtt.
Det var da tanken på å jobbe i butikk kom.
- Da gjaldt det å få fagbrev som butikkslakter?
- Ja, men det viste seg å være en lang og vanskelig prosess.
Tung start
I skoletiden var han på ut
Gå til medietVille bli kokk
Kenneth tok restaurant- og matfaglinjen på videregående skole. Målet den gang var å bli kokk.
- Men under skolegangen ble jeg stadig mer opptatt av å jobbe med kjøtt. Jeg ble inspirert av en lærer som var utdannet pølsemaker. Hun lærte oss mye blant annet om utbening og annen behandling av kjøtt.
Det var da tanken på å jobbe i butikk kom.
- Da gjaldt det å få fagbrev som butikkslakter?
- Ja, men det viste seg å være en lang og vanskelig prosess.
Tung start
I skoletiden var han på ut