Google bruker vanligvis denne informasjonen for å tilpasse kartopplevelsen din.
- Du kan enkelt slå på inkognitomodus ved å velge den fra menyen som vises når du trykker på profilbildet ditt. Du kan når som helst slå det av for å gå tilbake til en personlig opplevelse med restaurantanbefalinger, informasjon om pendlingen og andre skreddersydde funksjoner til deg, heter det i innlegget.
Inkognitomodus ble lansert i nettleseren Chrome i 2008. Modusen ble gjort tilgjengelig i YouTube tidligere i år, og blir nå å finne i Maps. Funksjonen blir tilgjengelig for Android denne måneden og for iOS-brukere senere. I tillegg blir autoslettingen av data i YouTube utvidet, opplyser teknologiselskapet.
Google-brukerne får også mulighet til å slette såkalt Assistant-data ved å bruke stemmen og si for eksempel «OK Google, slett alt jeg sa i forrige uke». Denne funksjonen kommer på engelsk neste uke, og blir tilgjengelig på norsk i november.
Image-text:
Snart kan du surfe skjult i kart-appen til Google. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix


































































































