Dagligvarehandelen
27.08.2019
Den lille Chipsfabrikken tar kampen opp mot Maarud, Kims og Sørlandschips.
- Hovedmålet vårt er å lage vanvittig god chips, erklærer daglig leder Vetle Misje.
I et tøft chipsmarked skal produktene til Den lille Chipsfabrikken skille seg ut gjennom bruken av sunt fett. I produksjonen benyttes en blanding av avocado- og solsikkeolje der mye av fettet er enumettet. I tillegg har fabrikken utstyr som kan fjerne 20-40 prosent av fettet etter at chipsen er stekt.
- Fett er samtidig noe av det som gir smak så dette er en balansegang, sier Misje.
Grunnla Sørlandschips
7. mai startet Den lille Chipsfabrikken produksjonen på industriområdet Mjåvann ved Kristiansand. 14 dager senere kom statsminister Erna Solberg på besøk for å ta den nye bedriften i øyesyn.
Gå til medietI et tøft chipsmarked skal produktene til Den lille Chipsfabrikken skille seg ut gjennom bruken av sunt fett. I produksjonen benyttes en blanding av avocado- og solsikkeolje der mye av fettet er enumettet. I tillegg har fabrikken utstyr som kan fjerne 20-40 prosent av fettet etter at chipsen er stekt.
- Fett er samtidig noe av det som gir smak så dette er en balansegang, sier Misje.
Grunnla Sørlandschips
7. mai startet Den lille Chipsfabrikken produksjonen på industriområdet Mjåvann ved Kristiansand. 14 dager senere kom statsminister Erna Solberg på besøk for å ta den nye bedriften i øyesyn.