AddToAny

VEGGISMAT MED WOW-EFFEKT

VEGGISMAT MED WOW-EFFEKT
Oslo Restaurantskole ble nylig omgjort til en grønn oase. Sammen med Engrosfrukt inviterte Knif Innkjøp sine samarbeidspartnere til vegetarkurs med Richard Nystad. Det ble en lunsj helt utenom det vanlige.
- Jeg er ikke ute etter å få folk til å slutte å spise kjøtt eller bli veganere. Min misjon er å få folk til å ha bevisst forhold til mat og få øyene opp for alle mulighetene som ligger i et plantebasert kosthold, sier Richard Nysted fra Flowfood.
Han mener både matbransjen og matindustrien har en jobb å gjøre. Å spise så mye kjøtt som vi gjør i dag er verken bærekraftig eller en løsning for framtiden.
- Kantiner og storkjøkken bør tørre å sette seg mål om å bruke mer frukt og grønt, samt redusere kjøttforbruket, mener han.
Med seg til Oslo Restaurantskole hadde han og Hans-Thomas Henriksen i Engrosfrukt et hav av grønnsaker og plantebaserte produkter som Flowmince, Flowburger og Flowbites. Deltakerne var elevene på Oslo Restaurantskole og kokker fra rundt 20 kristne institusjoner i Norge. Opptil flere jobber til daglig på folkehøgskoler rundt om i landet og lager mat til en kresen målgruppe.
- Dagen i dag går inn i p
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt