Å utvikle nye produkter er det Roy Eilertsen liker aller mest å holde på med. Allsidigheten hans er det ikke noe å si på, for han kan titulere seg som gårdbruker, restauranteier, kokk og produktutvikler.
Aller først utdannet Eilertsen seg til møbelsnekker, for så å ombestemme seg, og bli bygg- og anleggstekniker, noe han jobbet som i mange år.
Men så var det dette at han var så glad i å lage mat. Sauebonden nærmet seg de førti da han tok kokkefaget helt fra bunnen.
Åpnet gårdsrestaurantRoy Eilertsen og Anne Hanssen driver LivLand Gård i den lille bygda Sandsletta i Vågan kommune i Lofoten. De har 150 villsauer, noen hester og høns. Gårdsnavnet LivLand er en forkortelse av «livet på landet» og ble til i forbindelse med at ekteparet startet med «Grønn Omsorg» og «Inn på Tunet»-tilbud.
I en årrekke har gården også vært besøksgård for barnehager og skoleklasser, og de har arrangert mangfoldige festivaler, herunder countryfestivaler.
I sommer åpnet paret gårdsrestaurant og gårdsbutikk i en paviljong de fikk overta av Svolvær skole, og flyttet til gården. Her tilbys mat som produsert på gården og servert på planker.
Melk fra samdriftsgårdLivLand Gård har også et eget lite meieri hvor det nyeste produktet blir til - Lofot-Yoghurt. Den lages av gårdsmelk fra den lokale produsenten Hartviksen samdrift, den ene av to mel