AddToAny

Bakerier som attraksjoner

Bakerier som attraksjoner
Hvordan kan et kjedelig bakeriutsalg utvikles til å bli en spennende opplevelse? Her er ekspertenes råd.
FORRETNINGSUTVIKLER Vigdis Myhre Næsseth har det siste året ledet ni norske bakeribedrifter gjennom Fram-programmet til Innovasjon Norge. Målet har vært å oppnå økt konkurransekraft og lønnsomhet.
- Mange av disse bakeriene er blitt skviset ut av dagligvaremarkedet og må derfor satse mer på egne salgskanaler. Når utsalget blir den nye hovedkanalen, er det selvfølgelig viktig å få folk til å komme dit. Derfor har vi i løpet av Fram-programmet sett mye på hvordan man kan skape et sånt sted som folk føler at de bare MÅ dra til, forteller hun.

- Ja, hvordan skaper man et sånt sted?
- Man må begynne med seg selv. Det er nemlig slik at man må se sitt eget potensial for at andre skal få øye på det. Ønsker du at bakeriet ditt skal bli et reisemål og en attraksjon, må du oppfatte det slik selv også. Du må begynne å se på bakeriet ditt som en opplevelse, ikke bare en butikk. Og så må du jobbe aktivt med å utvi
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt