Kjøttbransjen
07.06.2018

I 2018 er det Amerika/ USA det handler aller mest om når det gjelder grilltrender. Og ifølge to av landets mest bereiste og erfarne grillere, er kjøtt i kombinasjon med sprit og øl en tydelig trend denne sommeren.
z PER A. SLEIPNES
Og da tenker vi ikke på å innta snaps og øl til grillet kjøttmat. Nei, det dreier seg om marinering av kjøtt (og fisk). For i USA har grillkokkene fått sansen for whisky og gin som tilsetning i marinader myntet kjøtt og fisk.
STORE SMAKSVARIASJONER
- Dette er svært spennende og innovativt. Og selvfølgelig er det i USA vi ser at nye ting skjer på grillfronten. Et poeng her er at de ulike delstatene har sine spesialiteter både når det gjelder krydder og marinader. Ja, spennvidden er voldso
Gå til medietOg da tenker vi ikke på å innta snaps og øl til grillet kjøttmat. Nei, det dreier seg om marinering av kjøtt (og fisk). For i USA har grillkokkene fått sansen for whisky og gin som tilsetning i marinader myntet kjøtt og fisk.
STORE SMAKSVARIASJONER
- Dette er svært spennende og innovativt. Og selvfølgelig er det i USA vi ser at nye ting skjer på grillfronten. Et poeng her er at de ulike delstatene har sine spesialiteter både når det gjelder krydder og marinader. Ja, spennvidden er voldso