Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Nyhetsbrev
search
Slot88
https://hellodollyonbroadway.com
Situs Slot Online Terpercaya
LOGG INN
Nyhetsbrev
AddToAny
Fra Norge til Island
Kjøttbransjen
05.04.2016
Mathistoriker Helge Christie har gått igjennom pinnekjøttets historie.
Gjennom sin egen bok har han dokumentert at tørket og r
Gå til mediet
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
pas@kjottbransjen.no
www.kjottbransjen.no/Bladet-kjoettbransjen
Flere saker fra Kjøttbransjen
Nå skjerpes mengden tilsetningsstoffer i pølser og bacon
Produsenter må nå ha kontroll på både tilsetningene og restmengden i ferdige produkter, også fra naturlige kilder i råvarer og prosesser.
Kjøttbransjen
06.10.2025
Fra Ringstad til Grilstad: - Vi har opplevd mange navnendringer
Frank Orheim og Jan-Arne Fjørstad har vært gjennom store endringer i kjøttindustrien.
Kjøttbransjen
06.10.2025
Bygger opp egen wagyu-besetning: - Gøy å gjøre noe ingen andre gjør
Gaselle-bedriften Hafjell Slakteri satser på verdens dyreste kjøtt.
Kjøttbransjen
06.10.2025
Kort sesong, store volum: - Vi kjøper alt vi får tak i
Kampen om dyrene preger hele sesongen. Alle slakteriene vil skaffe seg nok lam.
Kjøttbransjen
06.10.2025
? Hva kan Norge lære av Finland?
Hvordan kan Norge styrke matsikkerheten i en stadig mer urolig verden?
Kjøttbransjen
06.10.2025
Relaterte saker
Flere skal få erstatning
NNN-arbeideren
16.10.2025
Det er mandag morgen og Roald har ikke kommet på jobb
NNN-arbeideren
16.10.2025
I tidsklemmas tjeneste
NNN-arbeideren
16.10.2025
BIG in China
NNN-arbeideren
16.10.2025
NHO klager reklamenekt til Esa
NNN-arbeideren
16.10.2025
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen