AddToAny

Bedre liv etter dramatisk brann

Bedre liv etter dramatisk brann
SØGNE Det kunne stått om livet da sjefen måtte hoppe ut fra andre etasje for å slippe unna flammene. I stedet ble brannen hos Slakteren i Søgne begynnelsen på et nytt og bedre liv for tradisjonsbedriften.
50 prosent økning i omsetningen og en støtte i bygda de ikke hadde drømt om. Det går godt hos T. T. Eikestøl Eftf., Søgnes eldste bedrift med en historie helt tilbake til 1896. I fjor vår var det lite som tydet på den utviklingen.

NEDLEGGELSE TRUET
- Det var snakk om vi skulle fortsette eller legge ned, forteller Elise Holmen. Den nye sjefen i familiebedriften har tatt plass foran en vegg full av flotte bilder fra dagliglivet i det gamle slakteriet. Da det ble spørsmål om T. T. Eikestøls Eftf. hadde noen fremtid, kom fotograf Arnfinn Håverstad for å dokumentere virksomheten.
I fjor sommer skulle generasjonsskiftet skje. Bård Klungland skulle overlate ledelsen til datteren. Men Elise Holmen fikk ikke overtatt som planlagt. Noen uker før overdragelsen brant butikk og slakteri ned til grunnen. Klungland selv berget livet med nød og neppe.
MÅTTE HOPPE UT
Han måtte nemlig hoppe ut f
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Angus-bedriftene med forbedring i fjor Nordfjord Kjøtt investerer tungt i renere produksjon Kjøttbransjen på Alimentaria-messen
Kjøttbransjen 15.05.2024
Skjåkmat produserer 200 av disse spekeskinkene i året og det skjer på basis av en stor lokal, frittgående gris. Nå har kyndige NM-dommere kåret denne spekeskinka til Norges aller beste. - Et flott produkt med en god behagelig moden smak. Mør i konsistensen, god modning og mild i smaken. Rett og slett en spekeskinke i særklasse!
Kjøttbransjen 15.05.2024
- Sammen med mine flotte kolleger og medarbeidere i konsernet skal vi fortsette den gode jobben som blir gjort hver eneste dag.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Ansatte i kjøttindustrien får økt sine minstelønnssatser (garantilønnen) til 216,15 kroner pr. time, inkludert det generelle tillegget. Det er klart etter at partene i lønnsoppgjøret, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), har kommet til enighet i forhandlingene.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Nordfjord Kjøtt (NK) tar store steg mot det grønne skiftet.
Kjøttbransjen 15.05.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt