forskning.no
18.04.2016
Forskere har sett nærmere på hotellet som har vunnet prisen Norges Beste Frokost de siste ti årene. Hvordan har de klart å få gjester til å bestille rom på grunn av maten?
Odd Roger Langørgen
Les merinformasjonskonsulent En artikkel fra Norsk senter for bygdeforskning
I over ti år har Scandic Nidelven Hotel (tidligere Rica Nidelven) i Trondheim blitt nummer én i Twinings Best Breakfast -kåring for sin frokostbuffé.
Mat- og reiselivsforskere fra Norsk senter for bygdeforskning og Nofima har sett på fremgangen og merkevaren til hotellet og samspillet mellom leverandører og produsenter.
Bruk av småprodusenter
Oppskriften ser ut til å være en rekke mindre og større leverandører fra regionen som forsyner hotellet med matspesialiteter du ikke får kjøpt i dagligvarebutikker.
Leverandørene er små gårder og litt større småskalabedrifter som spesialiserer seg på for eksempel


































































































