Kjøttbransjen
22.02.2018
OSLO - Bytt eierskap før dere må og mens dere fortsatt har mulighet til å avklare og realisere egne planer for livet etter eierskiftet.
Dette er det viktigste budskapet Kristian Skjølaas har til seniorer i norske kjøttbedrifter som er i ferd med eller vurderer å forlate skuta i løpet av kort tid.
MYE KUNNSKAP
Skjølaas, som i norsk sammenheng har mye kunnskap om utfordringer knyttet til eierskifte i norske bedrifter, har en imponerende CV. Han har arbeidet i ASEA (ABB), Ringnes AS, NHO sentralt og i NHO-regionen Oslo og Akershus. I NHO-systemet arbeidet han mye med eierskapsfaglige og politiske spørsmål. Kristian Skjølaas var sentral ved etableringen av senter for eierforskning ved Handelshøyskolen BI.
AVKLARING VIKTIG
I forbindelse med et prosjekt KLF kjørte i fjor for unge påtroppende ledere i norske kjøttbedrifter, «Neste generasjon i kjøttbransjen», var Skjølaas hyret inn for å gi disse råd og inspirasjon. Nå henvender han seg mot seniorene, de som sitter med nøkkelen til et fornuftig og sømløst eierskifte. På spørsmål om hva som er den aller største utfordringen i forbindelse med generasjonsskifte i norske kjøttbedrifter, er Skjølaas klar:
- Avklar både bedrifts - og familiemessige forhol
Gå til medietMYE KUNNSKAP
Skjølaas, som i norsk sammenheng har mye kunnskap om utfordringer knyttet til eierskifte i norske bedrifter, har en imponerende CV. Han har arbeidet i ASEA (ABB), Ringnes AS, NHO sentralt og i NHO-regionen Oslo og Akershus. I NHO-systemet arbeidet han mye med eierskapsfaglige og politiske spørsmål. Kristian Skjølaas var sentral ved etableringen av senter for eierforskning ved Handelshøyskolen BI.
AVKLARING VIKTIG
I forbindelse med et prosjekt KLF kjørte i fjor for unge påtroppende ledere i norske kjøttbedrifter, «Neste generasjon i kjøttbransjen», var Skjølaas hyret inn for å gi disse råd og inspirasjon. Nå henvender han seg mot seniorene, de som sitter med nøkkelen til et fornuftig og sømløst eierskifte. På spørsmål om hva som er den aller største utfordringen i forbindelse med generasjonsskifte i norske kjøttbedrifter, er Skjølaas klar:
- Avklar både bedrifts - og familiemessige forhol