Baker og Konditor
17.02.2017
Bakerbransjen er en privilegert bransje som får lov til å jobbe med og utvikle bakeprodukter og utnytte råvarer som er sunne, klima- og miljøriktige og sist, men ikke minst, fantastiske å spise. Vi snakker selvfølgelig om kornets fortreffelighet.
Verdens viktigste plante
Tenk å få jobbe med utvikling av produkter fra verdens viktigste råvare. Historien om dyrking og utnyttelse av korn som menneskeføde, går mange tusen år tilbake. Også i Norge har korn sammen med potet, vært den viktigeste matplanten som har vært dyrket opp gjennom tidene. Behovet for mat vil bare vokse og i løpet av de neste 25-30 årene vil det være nærmere 2 milliarder flere mennesker i verden som skal ha mat, hvorav 1 million i Norge.
Vårt fag har historiske røtter
Gå til medietTenk å få jobbe med utvikling av produkter fra verdens viktigste råvare. Historien om dyrking og utnyttelse av korn som menneskeføde, går mange tusen år tilbake. Også i Norge har korn sammen med potet, vært den viktigeste matplanten som har vært dyrket opp gjennom tidene. Behovet for mat vil bare vokse og i løpet av de neste 25-30 årene vil det være nærmere 2 milliarder flere mennesker i verden som skal ha mat, hvorav 1 million i Norge.
Vårt fag har historiske røtter