Kjøttbransjen
18.10.2018
Malingsspann, tapet og gulvbelegg er erstattet med gode viner, lekre kjøttretter og raffinert interiør. Vi snakker om restauranten som Anni Byskov har etablert på Ringebu.
Da malerbutikken vegg i vegg med kjøttbutikken ble ledig for temmelig nøyaktig ett år siden, slo Anni Byskov til. Hun overtok like godt lokalene, investerte rundt 10 millioner kroner i nødvendige oppgraderinger, og gikk i gang med krum hals. Det har hun slett ikke angret på. Ett år senere har nemlig hennes satsing på restaurantdrift vist seg å være et smart trekk. Folk strømmer til og lokalsamfunnet er beriket med et topp spisested.
DRØM SOM OPPFYLLES
- Dette er en liten drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har i mange år syslet med planer om å utvide virksomheten på Ringebu med spisested, og nå
Gå til medietDRØM SOM OPPFYLLES
- Dette er en liten drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har i mange år syslet med planer om å utvide virksomheten på Ringebu med spisested, og nå


































































































