AddToAny

Velg riktig kontraktsstrategi for ditt prosjekt

En kontrakt- og anskaffelsestrategi godt tilpasset ditt prosjekt øker sannsynligheten for å lykkes med prosjektgjennomføringen.
BÅDE SMÅ OG store prosjekter, kompliserte og ukompliserte prosjekter krever analyse for valg av kontraktsstrategi. Hvordan velge den riktige strategien for ditt neste prosjekt?
En kontraktstrategi er en helhetlig plan for hvordan et prosjekt skal anskaffes og gjennomføres. En gjennomtenkt og tilpasset kontraktsstrategi er en forutsetning for at partene skal lykkes med prosjektgjennomføringen. Kontraktsstrategien skal utgjøre et godt fundamentert styringsverktøy for byggherren, og sikre at mål og forventninger til prosjektet nås. Vår klare anbefaling er at byggherren legger en prosjekttilpasset kontraktsstrategi. Husk at kontraktsstrategi som har fungert i tidligere prosjekter ikke nødvendigvis er den riktige for ditt nåværende prosjekt.

Prosjektets rammer
For å utarbeide en tilpasset kontraktsstrategi må byggherren kartlegge og vurdere prosjektets premisser. Nedenfor peker vi på noen av de mest sentrale premissene.
Prosjektmålene legger føringer for gjennomføringen av ethvert veiprosjekt og klare prosjektmål er avgjørende for å legge til rette for
Gå til mediet

Flere saker fra Våre Veger

- Dette er det mest krevende prosjektet jeg har hatt i min tid som fylkesordfører, sa Arne Thomassen (H), fylkesordfører i Agder, da han foretok den offisielle åpningen av den nybygde gang- og sykkelveien i Blakstadkleiva i Froland.
Våre Veger 07.09.2023
81,4 millioner kroner vil firmaet ha for den jobben.
Våre Veger 07.09.2023
AGDER GRUPPEN BLIR importør og forhandler av kinesiske XCMG, verdens tredje største produsent av anleggsmaskiner. XCMG ble etablert i 1943 og er blitt en tungvekter i det internasjonale markedet.
Våre Veger 07.09.2023
Dobloug Entreprenør ligger hårfint best an med en pris på litt over 28 millioner.
Våre Veger 07.09.2023
En mann i 50-årene døde da lastebilen han kjørte traff ei gangbru på Olsvik i Bergen 31. august. Hele gangbrua ramlet ned og ble liggende oppå førerhuset til lastebilen.
Våre Veger 07.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt