Kjøttbransjen
11.06.2020
Den som velger å ikke spise kjøtt har aldri opplevd nyrøkte frankfurtere rett ut av røykskapet, eller har fått stå midt i et modningsrom for å kjenne på lukten av godt modent kjøtt.
Det er det dessverre få andre enn oss produsenter som får gleden av.
Men mange kjenner igjen lukten av bacon om morgenen, lukten av en spekeskinke, en gryte med oksehaler eller tørrmodnet kjøtt i panna.
Det er mange grunner til å fortsette å spise kjøtt, og enda flere grunner til å fortsette med å spise norsk kjøtt.
Jeg spiser kjøtt fordi det smaker godt, det at det gir en helsemessig gevinst er en bonus og gjør at man knapt behøver å tenke på hva man putter i seg, det blir enkelt å følge et variert kosthold. Næringsrikt kjøtt, fett og innmat.
Det er enk
Gå til medietMen mange kjenner igjen lukten av bacon om morgenen, lukten av en spekeskinke, en gryte med oksehaler eller tørrmodnet kjøtt i panna.
Det er mange grunner til å fortsette å spise kjøtt, og enda flere grunner til å fortsette med å spise norsk kjøtt.
Jeg spiser kjøtt fordi det smaker godt, det at det gir en helsemessig gevinst er en bonus og gjør at man knapt behøver å tenke på hva man putter i seg, det blir enkelt å følge et variert kosthold. Næringsrikt kjøtt, fett og innmat.
Det er enk