AddToAny

Sluttpakker til 26 DN-ansatte: - Blytungt

Kom i mål med frivillig nedbemanning. Tidligere denne uka fortalte Dagens Næringsliv-sjef Amund Djuve at søknadsfristen for sluttpakker i avisas salgsavdeling ble forlenget.
Torsdag kveld får Journalisten bekreftet at DN skal være i mål med sluttpakkene.

I en e-post til de ansatte skriver sjefredaktør Amund Djuve:

«Hei alle sammen,

Vi har nå fått inn det nødvendige antall søknader om sluttpakker. Det er fortsatt noen få som ikke har undertegnet, men det skyldes kun praktiske årsaker. Vi er derfor i mål med nedbemanningen.

Når alle har undertegnet vil vi ha inngått sluttavtaler med 26 medarbeidere.

Dette har vært en vanskelig prosess for alle ansatte, og jeg er glad for at den nå er ferdig.

Hilsen Amund»

Flere DN-ansatte har i løpet av uka selv bekreftet at de tar sluttpakke. D2-sjef Helle Vaaglandbekreftet til Journalisten at hun er én av dem:

- Å lede den dyktige D2-redaksjonen har vært et eventyr, men nå satser jeg på at det finnes meningsfylte arbeidsoppgaver også utenfor DN, skrev Vaagland.

Annonsedirektør Erik Eckbo og videojournalist Marte Christensen har tidligere bekreftet overfor Medier24 at de slutter.

- Det er kjempetrist! Det er skikkelig, skikkelig trist. Det er så mye fine folk i avisa, og jeg har blitt veldig glad i mange av dem. Det har vært kjempespennende å jobbe med dem, sa Christensen, som går tilbake til sin tidligere arbeidsgiver Aftenposten.

Image-text:

Dagens Næringsliv går gjennom to store prosesser samtidig: Omorganisering av redaksjonen og nedbemanning. Foto: Eskil Wie Furunes

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Internett er markedsvinner. Mediebarometeret viser at reklameomsetninga via mediebyråene i Norge ble redusert med 17,9 prosent i første halvår 202, sammenligna med samme periode i fjor. Det skriver Mediebyråforeningen i ei pressemelding.
Journalisten 13.07.2020
Det viser ny undersøkelse. Én av ti spurte i en ny undersøkelse opplevde svekket IT-sikkerhet i forbindelse med hjemmekontor under koronakrisen, viser nye tall.
Journalisten 13.07.2020
- Godt språk inngir tillit, sier Christine Calvert. - Hvis vi leser en artikkel med dårlig språk, kan vi ta oss i å lure på om journalisten er til å stole på. Det går også utover avisens omdømme, sier Christine Calvert.
Journalisten 13.07.2020
Stoppet dokumentar. Fire personer i dansk TV 2, inkludert flere redaksjonelle medarbeidere, er siktet for ulovlige opptak på et sted som ikke er fritt tilgjengelig. Dokumentaren handlet om forholdene på pleiehjemmet Kongsgården i Aarhus.
Journalisten 11.07.2020
- Akkurat nå er dette drømmejobben. Erik Frengstad begynner i 10. klasse til høsten, men har allerede over ett års erfaring som frilansjournalist.
Journalisten 10.07.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt