Kjøttbransjen
11.06.2020
Etter å ha fått servert et par nydelige forretter, bæres det frem en overdådig BBQ-tallerken. Alle rundt bordet får bokstavelig talt vann i munnen av synet.
Spareribs er kanskje selve hjertet av sørstatsgrilling, og her har Steve laget en eksklusiv variant med ribs fra ibericosvin og to typer BBQ-saus.
Hans beste tips for perfekte spareribs er å ta seg god tid. Spareribs skal grilles ved lav indirekte varme, forteller han. Først skal kjøttet smøres inn med sennep og krydder og hvile litt før det legges på grillen ved lav indirekte varme i ca. én time. Så smøre
Gå til medietHans beste tips for perfekte spareribs er å ta seg god tid. Spareribs skal grilles ved lav indirekte varme, forteller han. Først skal kjøttet smøres inn med sennep og krydder og hvile litt før det legges på grillen ved lav indirekte varme i ca. én time. Så smøre