AddToAny

Slik blir den kongelige bryllupskaken

Slik blir den kongelige bryllupskaken
Prins Harry og Meghan Markle har bestilt en økologisk sitron- og hylleblomstkake med smørkrem og friske blomster til sitt bryllup 19. mai. Og sannsynligheten for at andre gifteklare par vil ha noe av det samme, er selvfølgelig stor.
20. MARS I ÅR annonserte Kensington Palace på Twitter at Prins Harry og Meghan Markle hadde gitt konditoren Claire Ptak det ærefulle oppdraget å lage bryllupskaken deres: «Prins Harry og Ms. Meghan Markle har spurt Claire om å lage en sitron- og hylleblomstkake som innlemmer lyse og lette smaker av vår. Den vil bli dekket med smørkrem og dekorert med friske blomster», var meldingen fra slottet.
Denne nyheten vakte oppsikt fordi det vanligvis serveres en bestemt fruktkake i kongelige brylluper i Storbritannia. Ved å gå for en noe enklere samt mer moderne og trendy bryllupskake, bryter Harry og Meghan med en flere hundre år gammel tradisjon.

Økologiske ingredienser
Konditoren Claire Ptak, er i likhet med Meghan Markle, født og oppvokst i California. Før hun flyttet til London i 2005 jobbet hun blant annet for den kjente kon
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt