Kjøttbransjen
11.06.2020
I år kan MatPrat feire at 20 år er gått siden etableringen. Denne «bursdagen» er det all grunn til feire - både for de ansatte i MatPrat men ikke minst for aktørene i norsk kjøttbransje.
Ja, selvsagt har også norske bønder all grunn til å glede seg over at MatPrat fortsatt eksisterer og bidrar med saklig og nøktern informasjon om norsk kjøtt og norske egg.
Men at MatPrat, eller Opplysningskontoret for kjøtt og egg, fortsatt framstår som en vital kraft i bestrebelsene på å omsette norske landbruksprodukter, er ingen selvfølge. De siste årene har sterke krefter, bl.a. innenfor det politiske miljøet her i landet, vært aktive i å snakke ned MatPrat. Aller helst ønsker disse kref
Gå til medietMen at MatPrat, eller Opplysningskontoret for kjøtt og egg, fortsatt framstår som en vital kraft i bestrebelsene på å omsette norske landbruksprodukter, er ingen selvfølge. De siste årene har sterke krefter, bl.a. innenfor det politiske miljøet her i landet, vært aktive i å snakke ned MatPrat. Aller helst ønsker disse kref