Kjøttbransjen
06.06.2019
- Det skjer et skifte i mattryggheten. Vi snakker om store rykk videre fra gammeldags mikrobiologi, sier Lars Leopold Hinrichsen.
- Utfordringen med den er at du finner bare det du leter etter. Ny molekylærbiologisk metode - helgenomsekvensering - gjør at du finner alt, også det du ikke leter etter. Hvis vi kan få dette til å fungere fornuftig i vår verden, kan vi legge et helt annet nivå av hygiene inn på fabrikken, sier han.
Rengjøring er et eksempel. Når skal du gjøre rent i produksjonen? Teknologien kan vise deg hvordan du kan spare tid, penger og vann ved å gjøre rent mer målrettet. På de riktige stedene til riktige tider.
Vannet er også et poeng som blir viktigere for næringsmiddelindustrien. Helst skal det brukes mindre enn i dag. Bare det å være oppmerksom på spørsmålet,
Gå til medietRengjøring er et eksempel. Når skal du gjøre rent i produksjonen? Teknologien kan vise deg hvordan du kan spare tid, penger og vann ved å gjøre rent mer målrettet. På de riktige stedene til riktige tider.
Vannet er også et poeng som blir viktigere for næringsmiddelindustrien. Helst skal det brukes mindre enn i dag. Bare det å være oppmerksom på spørsmålet,