Dagligvarehandelen
27.08.2019
Kjell-Christian Thorsen og hans spesialmeieri Rawsome har flyttet inn i nye lokaler i Bærum for å nå målet om å bli landsdekkende i løpet av året.
Kjell-Christian Thorsens fascinasjon for rå melk førte til at han startet med yoghurtproduksjon på kjøkkenet. Høsten 2017 begynte Rawsome å distribuere produkter for salg i spesialbutikker og dagligvarebutikker i Oslo-området. Nå er nye eiere på vei inn i selskapet, etter at gründeren gjennomførte en emisjon tidligere i sommer.
- Vi må utvide og automatisere mer av produksjonen for å bli landsdekkende, forklarer Thorsen.
Lojale kunder
Gründeren hadde sprengt produksjonskapasiteten i Røyken, og flyttet inn i nye, større lokaler på Øverland Gård i Bærum i sommer. Nå er både nytt utstyr og flere ansatte på plass.
- Vi tar sats for å kunne levere til flere. Vi måtte stoppe produksjonen i forbindelse med flyttingen, og har derfor hatt litt leveringsproblemer i sommer, innrømmer meieribestyreren.
- Vi er heldige og har veldig lojale kunder. Det har vi ikke minst merket i sommer hvor det har vært vanskelig å få tak i Rawsome-produkter. Vi hører stadig kundene
Gå til mediet- Vi må utvide og automatisere mer av produksjonen for å bli landsdekkende, forklarer Thorsen.
Lojale kunder
Gründeren hadde sprengt produksjonskapasiteten i Røyken, og flyttet inn i nye, større lokaler på Øverland Gård i Bærum i sommer. Nå er både nytt utstyr og flere ansatte på plass.
- Vi tar sats for å kunne levere til flere. Vi måtte stoppe produksjonen i forbindelse med flyttingen, og har derfor hatt litt leveringsproblemer i sommer, innrømmer meieribestyreren.
- Vi er heldige og har veldig lojale kunder. Det har vi ikke minst merket i sommer hvor det har vært vanskelig å få tak i Rawsome-produkter. Vi hører stadig kundene