Baker og Konditor
17.02.2017
Mindre bake-off og mer egenart er målet. Stortingets nye baker, Gisle Kolås (34), er allerede i ferd med innføre flere smaksrike nyheter.
Kolås så stillingsannonsen på Bakeri.net og tenkte at dette var en mulighet han ikke kunne la passere. Målet med ansettelsen var å løfte nivået på baksten enda noen hakk og tilføre nye produkter til de folkevalgtes glede.
Nye produkter
100 dager har nå passert siden Kolås tok på seg forkleet på sin første arbeidsdag i Stortinget.
- I tillegg til den daglige produksjonen har jeg brukt tiden godt til å kartlegge hva som ble gjort tidligere, og tenke på hvordan jeg ønsker å sette mitt preg på kjøkkenet fremover. Jeg har fokus p�
Gå til medietNye produkter
100 dager har nå passert siden Kolås tok på seg forkleet på sin første arbeidsdag i Stortinget.
- I tillegg til den daglige produksjonen har jeg brukt tiden godt til å kartlegge hva som ble gjort tidligere, og tenke på hvordan jeg ønsker å sette mitt preg på kjøkkenet fremover. Jeg har fokus p�