Kjøttbransjen
06.05.2021
Hva gjør aktørene i norsk kjøttbransje når presset fra dagligvarekjedene på pris øker i styrke, råvaresituasjonen synes mer usikker enn noensinne og
... pandemien kaste lange skygger over bransjen - en bransje som tradisjonelt sliter med lave marginer. Kanskje vi finner svaret i Rogaland.
Her har nemlig tre bedrifter valgt en modell med enda tettere integrering. Jeg tenker selvsagt på Toma Mat i Haugesund og Idsøe/Prima litt lenger sør i fylket. Bedriftene har på sett og vis tatt konsekvensen av et stadig tøffere konkurranseklima og valgt å samarbeide enda tettere.
I det lange løp er det en klok beslutning daglig leder Rolf Ma
Gå til medietHer har nemlig tre bedrifter valgt en modell med enda tettere integrering. Jeg tenker selvsagt på Toma Mat i Haugesund og Idsøe/Prima litt lenger sør i fylket. Bedriftene har på sett og vis tatt konsekvensen av et stadig tøffere konkurranseklima og valgt å samarbeide enda tettere.
I det lange løp er det en klok beslutning daglig leder Rolf Ma