Kjøttbransjen
22.08.2019
Kundene er mer og mer opptatt av kvalitet. Ferskvareansvarlig Ole Erik Hønsvik skulle gjerne hatt mer lokalt, også, men viser kundene Stangekylling i stedet.
REMA er en kjede som slo seg opp på lave priser, og Hell er et sted som får trendene et år eller tre etter de større byene. Men kvalitet skal kundene ha her, også.
- Folk er mer og mer opptatt av det, fastslår Hønsvik. Nå har han ansvaret for ferskvarene i butikken rett ved Værnes. Men han har nettopp gått REMA Skolen, så han håper at han får muligheten som kjøpmann snart.
GRILL ELLER BIFF
Også på Hell har det vært kjør på grillen i sommer, selv om grillkrigen mellom kjedene kanskje ikke er riktig like høylytt som for noen år siden.
- Jeg tror folk ser på REMA 1000 som grillbutikken. Men det er veldig v�
Gå til mediet- Folk er mer og mer opptatt av det, fastslår Hønsvik. Nå har han ansvaret for ferskvarene i butikken rett ved Værnes. Men han har nettopp gått REMA Skolen, så han håper at han får muligheten som kjøpmann snart.
GRILL ELLER BIFF
Også på Hell har det vært kjør på grillen i sommer, selv om grillkrigen mellom kjedene kanskje ikke er riktig like høylytt som for noen år siden.
- Jeg tror folk ser på REMA 1000 som grillbutikken. Men det er veldig v�