Kjøttbransjen
12.12.2019
I 2017 var forbruket av plastemballasje i Norge 210 000 tonn. 30,6 prosent av det ble materialgjenvunnet. Mesteparten av de øvrige 70 prosentene går til forbrenning med varmegjenvinning.
Slik fordeler plasten seg:
LDPE-folie: 39 prosent. Folien som brukes i plastposer, strekkfolie, plastfolie, bobleplast, landbruksplast og forskjellige laminater.
Annen folie: 15 prosent. Laminater som er satt sammen av forskjellige typer plast, ofte til ferske matvarer som ost og kjøttpålegg, og PP
Gå til medietLDPE-folie: 39 prosent. Folien som brukes i plastposer, strekkfolie, plastfolie, bobleplast, landbruksplast og forskjellige laminater.
Annen folie: 15 prosent. Laminater som er satt sammen av forskjellige typer plast, ofte til ferske matvarer som ost og kjøttpålegg, og PP