Kjøttbransjen
21.03.2019
Nå er også de eldste kundene villige til å betale ekstra for god kvalitet. Og ferske vegetarprodukter øker salget voldsomt.
- Det er en interessant utvikling akkurat nå, konstaterer Andrea Snerle. Butikksjefen med lang erfaring fra både danske og norske butikker, er sin egen ferskvareansvarlige.
MER VEGETAR
Hun forteller om kunder som vil ha høyere kvalitet, mer lokal mat - og også mer vegetarprodukter. En utfordring til de kjøttprodusentene som ikke allerede har begynt å utvide sortimentet med noe kjøttfritt, med andre ord.
- Vi ser at kjøtterstatningsproduktene øker salget voldsomt. Det tok helt av i forfjor, da vi fikk den ferske serien vår. Først var det nyhetens interesse, men siden har salget økt hele tiden. Det er ikke stort ennå, men det øker mye, forteller hun.
Gå til medietMER VEGETAR
Hun forteller om kunder som vil ha høyere kvalitet, mer lokal mat - og også mer vegetarprodukter. En utfordring til de kjøttprodusentene som ikke allerede har begynt å utvide sortimentet med noe kjøttfritt, med andre ord.
- Vi ser at kjøtterstatningsproduktene øker salget voldsomt. Det tok helt av i forfjor, da vi fikk den ferske serien vår. Først var det nyhetens interesse, men siden har salget økt hele tiden. Det er ikke stort ennå, men det øker mye, forteller hun.