Kjøttbransjen
20.09.2018
HELLESYLT Etter at Ole Ringdal i Hellesylt nå har utvidet og oppgradert anlegget for rundt 50 millioner kroner, vil bedriften bli enda dyktigere på å betjene sine kunder - både i leverandør- og salgsleddet.
Det er 17 gang på 52 år at nedriften utvider anlegget på en eller annen måte. Denne gang er utvidelsen - i størrelse 25 prosent. Med andre ord en nokså stor oppgradering. Og det var selveste landbruks- og matminister Jon Georg Dale som skal over snoren og foretok den offisielle åpningen. Også ordføreren i Stranda kommune var på plass.
FEIRING MED BØNDER
- Vi skulle foretatt den offisielle åpningen litt senere i høst, men når ministeren kom til vår trakter, gjorde vi kort prosess. Så skal vi ha en feiring med ansatte og kunder noe senere. Vi planlegger dessuten en seanse med våre trofaste bønder/leverandører. Disse skal få se anlegget i sin fulle bredde. Også Animalia vil være på plass for å informere om klassifisering, sier Ole Ringdal.
NYTT FRYSEROM
I et drøyt år har arbeid
Gå til medietFEIRING MED BØNDER
- Vi skulle foretatt den offisielle åpningen litt senere i høst, men når ministeren kom til vår trakter, gjorde vi kort prosess. Så skal vi ha en feiring med ansatte og kunder noe senere. Vi planlegger dessuten en seanse med våre trofaste bønder/leverandører. Disse skal få se anlegget i sin fulle bredde. Også Animalia vil være på plass for å informere om klassifisering, sier Ole Ringdal.
NYTT FRYSEROM
I et drøyt år har arbeid


































































































