AddToAny

NYTT FAGSTUDIUM I KJØKKENOG RESTAURANTLEDELSE

NYTT FAGSTUDIUM I KJØKKENOG RESTAURANTLEDELSE
Mange kokker og servitører som er dyktige i jobben ender ofte opp med å få lederansvar, uten å ha den nødvendige kompetansen. - Da kan virksomheten miste en god fagarbeider og i stedet få en dårlig leder, sier Elizabeth Rose Skottheim. Hun er ansvarlig for et nytt studietilbud som skal gi ledere nødvendig faglig ballast.
Det er fagskolen i Vestfold og Telemark som tilbyr utdanning i kjøkken- og restaurantledelse. Den er nettbasert og lagt opp som et deltidsstudium på 30 studiepoeng fordelt på ett år.
Faginnholdet er utviklet i tett samarbeid med ulike aktører innen servering, lokalt og nasjonalt. Fagskolen har også hatt et tett samarbeid med blant annet NHO Reiseliv, Norske Kokkers Landsforening, Opplæringskontoret for restaurant- og matfag, Greveskolen videregående skole, program matfag, og Lærlingekompaniet.
På nettsidene til Fagskolen heter det at formålet med utdanningen er å bidra til å sikre serveringsvirksomheter kompetente ledere, som kan bidra til godt arbeidsmiljø, bedre kvalitet og høyere lønnsomhet i næringen.

FAGLIG PÅFYLL
Opptakskravet er fagbrev som kokk eller servitør eller annen matfaglig utdanning. Det er også mulig å bli tatt opp på grunnlag av realkompetanse.
Målgruppen er voksne fagarbeidere som ønsker faglig påfyll på en effektiv og fleks
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt