Kjøttbransjen
10.12.2020
Når koronapandemien nå for andre gang i år fører til at spisesteder og restauranter - særlig i Oslo og Bergen - stenger dørene for gjester, er det ensbetydende med en ny tung tid for mange kjøttbedrifter.
Og det er stort sett de samme bedriftene som rammes nå i runde to som møtte veggen for noen måneder siden. Med andre ord kjøttbedrifter som mer eller mindre er avhengig av HORECA-markedet. Og disse bedriftene er det mange av rundt om i vårt land. Flere av disse må nå på nytt stole på kompensasjonspenger fra myndighetene.
FÆRRE PERMITTERER
Men mye tyder på at permitteringer og oppsigelser ikke rammer like hardt som i vår. Av de bedriftene Kjøttbransjen har hatt kontakt med de siste dagene, er det kun en som klart signaliserer at det blir permitteringer i en eller annen skala nå på
Gå til medietFÆRRE PERMITTERER
Men mye tyder på at permitteringer og oppsigelser ikke rammer like hardt som i vår. Av de bedriftene Kjøttbransjen har hatt kontakt med de siste dagene, er det kun en som klart signaliserer at det blir permitteringer i en eller annen skala nå på